Tuote- ja reseptikonseptit
Asiantuntijaosaamista makupolkuun:
maku-, tuote- ja palvelusisältöjen kehittämiseen
Tuotekonseptien ideointi ja kirkastaminen
Messuosastojen konsepti-ideointi ja messutyöskentely
Ruokalistojen ja menuiden makumuotoilutyöt
Reseptisuunnittelua ja -testausta catering- ja elintarvikeyrityksille
Maista maku
Ota yhteyttä!Onnistuneita makumuotoiluratkaisuja
IPI Kulmakuppila:
Tuotevalikoimasuunnittelu: vitriini–, lounas- ja brunssituotteet
SIS. Deli & Cafe:
Tuotevalikoimasuunnittelu
Kruunu Herkku &
Järvikylän Yrtit:
Gastro-messuosaston konsepti
Condite Oy:
Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys -reseptit ja video ammattikeittiöille
Fastfood & Cafe & Restaurant- ja Gastro-messutyöskentely
Myllyn Paras Oy:
Oatgoods-reseptit ammattikeittiöille
Myllyn Paras Oy:
Gastro-messuosastojen konseptointi ja ideointi
Pihvikarjaliitto:
Kokkaa Koko Komeus,
kampanjan reseptit ja video Okra Maataloustapahtuman messutyöskentely