Tuote- ja reseptikonseptit

Asiantuntijaosaamista makupolkuun:
maku-, tuote- ja palvelusisältöjen kehittämiseen

Tuotekonseptien ideointi ja kirkastaminen

Messuosastojen konsepti-ideointi ja messutyöskentely

Ruokalistojen ja menuiden makumuotoilutyöt

Reseptisuunnittelua ja -testausta catering- ja elintarvikeyrityksille

Maista maku

Ota yhteyttä!

Onnistuneita makumuotoiluratkaisuja

IPI Kulmakuppila:
Tuotevalikoimasuunnittelu: vitriini–, lounas- ja brunssituotteet

SIS. Deli & Cafe:
Tuotevalikoimasuunnittelu

Kruunu Herkku &
Järvikylän Yrtit:
Gastro-messuosaston konsepti

Condite Oy:
Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys -reseptit ja video ammattikeittiöille
Fastfood & Cafe & Restaurant- ja Gastro-messutyöskentely

Myllyn Paras Oy:
Oatgoods-reseptit ammattikeittiöille

Myllyn Paras Oy:
Gastro-messuosastojen konseptointi ja ideointi

Pihvikarjaliitto:
Kokkaa Koko Komeus, 
kampanjan reseptit ja video Okra Maataloustapahtuman messutyöskentely