Ruokakuvauksessa valokuvaaja on päällikkö ja kokkistailaaja on kapellimestari. Yhdessä luomme kuvaan halutun tunnelman. Ruokakuva syntyy monista pienistä yksityiskohdista: kuvan tavoitteista, tarinasta, valoista, asettelusta, kuvakulmista, mittasuhteista, astioista ja koristeista. Kuvan käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi reseptiin liittyvä kuva tai fiiliskuva mainokseen.
Ruoan ilme on aina lupaus sen mausta
Pihvikarjankasvattajien liitto – Kokkaa Koko Komeus,
postikorttireseptikuvaus
Kuva: Julia Alakulju
Pihvikarjankasvattajien liitto – Kokkaa Koko Komeus,
postikorttireseptikuvaus
Kuva: Julia Alakulju
Pihvikarjankasvattajien liitto – Kokkaa Koko Komeus,
postikorttireseptikuvaus
Kuva: Julia Alakulju
Pihvikarjankasvattajien liitto – Kokkaa Koko Komeus,
postikorttireseptikuvaus
Kuva: Julia Alakulju
Myllyn Paras Oy / Dieta Heres / Saarioinen / Caternet, Viettelevät Vitriinit -esite
Kuva: Patrik Rastenberger
Myllyn Paras Oy / Dieta Heres / Saarioinen / Caternet, Viettelevät Vitriinit -esite
Kuva: Patrik Rastenberger
Myllyn Paras Oy / Dieta Heres / Saarioinen / Caternet, Viettelevät Vitriinit -esite
Kuva: Patrik Rastenberger
Myllyn Paras Oy / Dieta Heres / Saarioinen / Caternet, Viettelevät Vitriinit -esite
Kuva: Patrik Rastenberger
Arctia Event Oy, jäänmurtajat Sisu ja Urho -esite / Salonkimenu
Kuva: Thomas Broumand
Arctia Event Oy, jäänmurtajat Sisu ja Urho -esite / Salonkimenu
Kuva: Thomas Broumand