Makutarinan suunnittelupolku

AINUTKERTAINEN TILAISUUS MAKUMUOTOILLAAN YKSITYISKOHDILLA!

Makumuotoiltu Makutarina tarkoittaa kokonaisuutta, jossa yhdistyvät isännän toiveet, viestit, arvot, tarinat, tila, kohtaamiset ja tunnelma. Ne näkyvät makujen, raaka-aineiden ja ruokalajien valinnoissa, tarjoilujen visuaalisuudessa sekä toivotuissa vieraanvaraisuushetkissä = Makutarina™
Makutarinalle annetaan aina uniikki nimi.

KAIKILLE AISTEILLE RÄÄTÄLÖITY MAKUTARINA MUISTETAAN!

Vieraille tarjottava Makutarina on tilaisuuden kuin tilaisuuden poikkeuksellinen ja odottamaton ruokailuelämys. Makutarina antaa myönteistä lisäarvoa yrityksen päämäärille. Uniikki Makutarina muistetaan, ja se tukee yrityksen haluttua kokonaisviestiä tilaisuudessa. Tilaisuus jää vieraiden mieliin moniaistisena ja ainutkertaisena kokemuksena = Makumuisto.

MAKUMUOTOILULUPAUS!

Tilaisuuteen suunniteltua Makutarinaa ei käytetä uudelleen missään muissa yhteyksissä.


MAKUTARINAN SUUNNITTELEMINEN

  • Isännän haastattelu tilaisuuden tunnelmasta, luonteesta ja tavoitteista = Vieraanvaraisuuselementit.
  • Perehtyminen yrityksen kulttuuriin, historiaan, arvoihin ja viesteihin.
  • Sopimalla yhteisesti mm. tapahtumapaikasta, tilaisuuden tavoitteista, painopisteestä ja budjetista.
  • Ainutkertaisen Makutarinakokonaisuuden suunnitteleminen
    ja sen hyväksyttäminen tilaajalla ennen tilaisuutta =
    Isäntä – Makutarinamenu – Sommitelu – Kohtaamiset
  • Asiakkaan niin halutessa tilaisuuden sisällön, ohjelman ja aikataulujen ideointia yhdessä.
  • Ruoka- ja seurustelujuomien ehdottaminen ja valitseminen tilaisuuteen.

MAKUTARINAN VISUAALISUUS & ILME

  • Asiakkaan niin halutessa tilaisuuden tilan/paikan etsiminen ja valitseminen.
  • Tilan, pöytien ja somistuksen ideointi (koristelu, servetit, liinat ja kukat jne.).
  • Ruokalajien astioiden, tarjollepanon ja koristelun tyylin suunnitteleminen makutarinaan sopivaksi.
  • Menu- ja ruokalajikorttitekstien ja ilmeen ideointia.

MAKUTARINAN TOTEUTUS

  • Catering-kumppanin valitseminen, kilpailuttaminen ja perehdyttäminen suunniteltuun makutarinaan asiakkaan puolesta.
  • Käytännön toteutuksen johtaminen yhdessä catering-kumppanin kanssa ennen tilaisuutta ja sen aikana.
  • Palvelukohtaamisten käsikirjoittaminen Makutarinaan sopivaksi ja cateringhenkilökunnan perehdyttäminen tilaisuuden luonteeseen ja palvelun yksityiskohtiin.

MAKUTARINAESITYS

  • Makutarina kerrotaan vieraille tilaisuuden aikana. Chef Luola kertoo koko Makutarinan aistillisen sisällön vieraille.

Anna Chef Luolan viimeistellä tilaisuutesi menu

VIEHÄTY MAUSTA JA NOSTA MALJA YLLÄTYKSILLE!

  • Isännän valitseman ravintolan/catering-yrityksen tekemän menuehdotuksen makumuotoilu ja viimeistely tilaajan toiveisiin ja viesteihin sopivaksi = Ainutkertainen menu.
  • Ruokalajien, tarjollepanon ja somistuksen visuaalisen ilmeen hiomista tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.
  • Palvelutilanteiden ohjeistamista isännän toiveiden mukaiseksi.