Makumuotoilun suunnittelupolku

AINUTKERTAINEN TILAISUUS LUODAAN YKSITYISKOHDILLA!

Makumuotoilu tarkoittaa kokonaisuutta, jossa yhdistyvät isännän toiveet, viestit, arvot ja tarinat. Ne näkyvät raaka-aineiden ja menun ruokalajien valinnoissa, tarjoilujen ilmeessä sekä toivotussa palvelukonseptissa = Makutarina™
Makutarinalle annetaan aina uniikki nimi.

RÄÄTÄLÖITY MAKUTARINA MUISTETAAN!

Vieraille tarjottava Makutarina on tilaisuuden kuin tilaisuuden ainutkertainen ja mieleenpainuva yksityiskohta. Makutarina antaa myönteistä lisäarvoa yrityksen päämäärille. Valittu makutarina muistetaan, ja se tukee yrityksen haluttua kokonaisviestiä tilaisuudessa. Tilaisuus jää vieraiden mieliin moniaistisena kokemuksena = Makumuisto.

MAKUMUOTOILULUPAUS!

Tilaisuuteen suunniteltua Makutarinaa ei käytetä uudelleen missään muissa yhteyksissä.


MAKUTARINAN SUUNNITTELU

  • Isännän haastattelu tilaisuuden tunnelmasta, luonteesta ja tavoitteista = Vieraanvaraisuuselementit.
  • Perehtyminen yrityksen kulttuuriin, historiaan, arvoihin ja viesteihin.
  • Sopimalla yhteisesti mm. tilaisuuden tavoitteista, painopisteestä ja budjetista.
  • Ainutkertaisen Makutarina-kokonaisuuden suunnitteleminen
    ja sen hyväksyttäminen tilaajalla ennen tilaisuutta =
    Isäntä – Makutarinamenu – Sommitelu – Kohtaamiset
  • Asiakkaan niin halutessa tilaisuuden sisällön, ohjelman ja aikataulujen ideointia yhdessä.
  • Ruoka- ja seurustelujuomien ehdottaminen ja valitseminen tilaisuuteen.

MAKUTARINAN VISUAALISUUS & ILME

  • Asiakkaan niin halutessa tilaisuuden tilan/paikan etsiminen ja valitseminen.
  • Tilan, pöytien ja somistuksen ideointi (koristelu, servetit, liinat ja kukat jne.).
  • Ruokalajien astioiden, tarjollepanon ja koristelun tyylin suunnitteleminen makutarinaan sopivaksi.
  • Menu- ja ruokalajikorttitekstien suunnittelu

MAKUTARINAN TOTEUTUS

  • Catering-kumppanin valitseminen, kilpailuttaminen ja perehdyttäminen suunniteltuun makutarinaan asiakkaan puolesta.
  • Käytännön toteutuksen johtaminen yhdessä catering-kumppanin kanssa ennen tilaisuutta ja sen aikana.
  • Palvelutilanteiden käsikirjoittaminen Makutarinaan sopivaksi ja cateringhenkilökunnan perehdyttäminen tilaisuuden luonteeseen ja palvelun yksityiskohtiin.

MAKUTARINAESITYS

  • Asiakkaan niin halutessa Makutarina kerrotaan vieraille tilaisuuden alussa.
    Chef Luola kertoo Makutarinan sisällön vieraille.

Anna Chef Luolan viimeistellä tilaisuutesi menu

VIEHÄTY MAUSTA JA NOSTA MALJA YLLÄTYKSILLE!

  • Isännän valitseman ravintolan/catering-yrityksen tekemän menuehdotuksen makumuotoilu ja viimeistely tilaajan toiveisiin ja viesteihin sopivaksi = Ainutkertainen menu.
  • Ruokalajien, tarjollepanon ja somistuksen visuaalisen ilmeen hiomista tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.
  • Palvelutilanteiden ohjeistamista isännän toiveiden mukaan.