Makukipinä™-koulutukset
Eri pituisia ja aiheisia koulutus-, valmennus- ja luentokokonaisuuksia HoReCa-alan oppilaitoksille, yrityksille ja ammattilaisille
Kokkikursseja ja -iltoja alan harrastajille eri makuteemoihin
Ole utelias
Ota yhteyttä!Toteutuneita koulutushetkiä
RASEKO - Raision seudun koulutuskuntayhtymä:
Tähtikokki kansainvälisessä ympäristössä -kurssi
Tuotekehitys huippuravintolassa -luento
Unilever Food Solutions:
Buffet on the Road
-tapahtumat
Myllyn Paras Oy:
Tuoteidea-koulutukset eri aiheista horeca-asiakkaille
Antell Oy:
Viettelevät Vitriinit
-koulutukset
Tilaustarjoilun ideapäivät
Arctia Oy:
Jäämurtajien Sisu ja Urho tuoteideointi ja makukoulutus
Sodexo Oy:
Hurmaava Lounas!
-koulutukset
Kanresta Oy:
Juhlabuffetin maku ja ilme
Jollas Instituutti:
Keittömestarikoulutukset
Pirkanmaan Osuuskauppa:
Heti syötävien ruokien laadun nosto: esillepanon ja makujen yhteys
Kainuun Etu Oy
– Herkut Helsinkiin-hanke:
Tuotekehityskoulutus kainuulaisille elintarvikeyrityksille
HUS Ravioli:
Palvelukipinä
-koulutuspäivät
12 keittiöön
Espoo Catering:
Makupolku-koulutusprojekti palveluvastaaville
Vihdin kunnan ateriapalvelut:
Houkutteleva tarjoilulinjasto
Kokoustarjoilujen esillelaittopaja
Salaattibuffetideat
Kirkkonummen kunnan ruokapalvelut:
Maku & Salaattipaja
Elintarvikkeet ja ruuanvalmistus horeca-alan oppikirja 1993–2010
WSOY, 13 painosta
Raija Lampi, Markku Luola, Hilkka Seppänen