Makukipinä™-koulutukset

Eri pituisia ja aiheisia koulutus-, valmennus- ja luento­kokonaisuuksia HoReCa-alan oppi­laitoksille, yrityksille ja ammattilaisille

Kokkikursseja ja -iltoja alan harrastajille eri makuteemoihin

Ole utelias

Ota yhteyttä!

Toteutuneita koulutushetkiä

RASEKO - Raision seudun koulutuskuntayhtymä:
Tähtikokki kansainvälisessä ympäristössä -kurssi
Tuotekehitys huippuravintolassa -luento

Unilever Food Solutions:
Buffet on the Road
-tapahtumat

Myllyn Paras Oy:
Tuoteidea-koulutukset eri aiheista horeca-asiakkaille

Antell Oy:
Viettelevät Vitriinit
-koulutukset
Tilaustarjoilun ideapäivät

Arctia Oy:
Jäämurtajien Sisu ja Urho tuoteideointi ja makukoulutus

Sodexo Oy:
Hurmaava Lounas!
-koulutukset

Kanresta Oy:
Juhlabuffetin maku ja ilme

Jollas Instituutti:
Keittömestarikoulutukset

Pirkanmaan Osuuskauppa:
Heti syötävien ruokien laadun nosto: esillepanon ja makujen yhteys

Kainuun Etu Oy
– Herkut Helsinkiin-hanke:
Tuotekehityskoulutus kainuulaisille elintarvikeyrityksille

HUS Ravioli:
Palvelukipinä
-koulutuspäivät
12 keittiöön

Espoo Catering:
Makupolku-koulutusprojekti palvelu­vastaaville

Vihdin kunnan ateriapalvelut:
Houkutteleva tarjoilulinjasto
Kokoustarjoilujen esillelaittopaja
Salaattibuffetideat

Kirkkonummen kunnan ruokapalvelut:
Maku & Salaattipaja

Elintarvikkeet ja ruuanvalmistus horeca-alan oppikirja 1993–2010
WSOY, 13 painosta
Raija Lampi, Markku Luola, Hilkka Seppänen