Eripituisia ja -aiheisia koulutus-, valmennus- ja luentokokonaisuuksia HoReCa- alan oppilaitoksille, yrityksille ja ammattilaisille.
Kokkikursseja ja -iltoja alan harrastajille eri teemoista.
TOTEUTUNEITA KOULUTUKSIA
- Espoo Catering Makupolku-koulutusprojekti 2020 palveluvastaaville
- Vihdin kunta ateriapalvelut: Houkutteleva tarjoilulinjasto esillelaittopaja 2019, Kokoustarjoilujen esillelaittopaja 2018 ja Esillelaittopaja & Salaattibuffet 2015
- Pirkanmaan Osuuskauppa: Heti syötävien ruokien laadun nosto: Esillepanon ja makujen yhteys 2017
- Kirkkonummen kunta, Ruokapalvelut: Maku & Salaattipaja 2017
- Myllyn Paras Oy, kouluttaja 2000 – 2018
- Jollas Instituutti, makutarinakouluttaja eri valmennuksissa 2010-2014
- Kainuun Etu Oy / Herkut Helsinkiin -hanke, tuotekehityskoulutus kainuulaisille elintarvikeyrityksille 2013
- HUS Ravioli Palvelukipinä -koulutuspäivät kahteentoista keittiöön 2012
- Antell-Catering Oy Viettelevät Vitriinit koulutukset 2011
- Arctia Event Oy, Jäämurtajien Sisu ja Urho tuoteideointi ja koulutus 2011
- Antell-Catering Oy Tilaustarjoilun Ideapäivät 2011
- Sodexo Oy Hurmaava Lounas! -koulutukset 2010-2011
- Unilever Foodsolutions Buffet on the Road, luennoitsija 2009, 2010 ja 2011
- Juhlabuffetin Maku&Ilme 2009- kurssi, Kanresta Oy:n henkilökunnalle
- SIS. Deli & Cafen tuotevalikoimasuunnittelu 2008
- Suussa Sulavaa Hämeestä ruuankehittämishanke 2000–2003: ProAgria Hämeen Maaseutukeskuksen Suussa Sulavaa Hämeessä ruokapalveluyrittäjien koulutus-
ja tuotekehitystehtäviä alueen ruuankehittämishankkeen toimeksiannosta. - Välimeren Herkut! –kurssi, järjestäjinä Aromi- lehti, Myllyn Paras Oy Pakasteet
ja Heinon Tukku Oy - Salaattipöydästä Haluttava Houkutus- valmennus, Eurest Finland
- Osuusruokala Ylensyöjät, ILMETTÄ! Lounasruokatuotteisiin -kurssi
- Hyvää Leipä Päivää! Toivottaa Fazer Leipurit- kurssi
- Aromi-lehden Ideoita Talven Juhliin! -kattausseminaari
- Kotimaisten Kasvikset ry:n Johan Soppa Syntyi -luentokiertue
- Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Anna AitoAromi Asiakkaalle!- kurssi