Ruokakuvauksessa valokuvaaja on päällikkö, ja kokkistailaaja on kapellimestari jotka luovat yhdessä kuvaan halutun maku- ja ilmetunnelman. Ruokakuvaus on monen ammattilaisen yhteistyötä parhaimmillaan. Ruokakuva syntyy monista pienistä yksityiskohdista: kuvan tarinatavoitteesta, valoista, asettelusta, kuvakulmista, mittasuhteista, astioista ja koristeista jne.
Tässä Chef Luolan stailaamia kuvia asiakkailleen:
Pihvinkarjankasvattajien liitto – Kokkaa Koko Komeus
Postikorttireseptikuvaus
Valokuvaaja Julia Alakulju
Myllyn Paras Oy / Dieta Heres / Saarioinen / Caternet
Viettelevät Vitriinit -esite
Valokuvaaja Patrik Rastenberger
Chipsters Food
Resptikuvia Chipsterin raaka-aineista
Valokuvaaja Teppo Johannson
Arctia Event Oy
Jäämurtaja Sisu ja Urho Esite / Salonkimenu
Valokuvaaja Thomas Broumand