Makukipinä™ -kouluttaja

Eripituisia ja -aiheisia koulutus-, valmennus- ja luentokokonaisuuksia HoReCa- alan oppilaitoksille, yrityksille ja ammattilaisille.
Kokkikursseja ja -iltoja alan harrastajille eri teemoista.

TOTEUTUNEITA KOULUTUKSIA

  • Pirkanmaan Osuuskauppa: Heti syötävien ruokien laadun nosto: Esillepanon ja makujen yhteys 2017
  • Kirkkonummen kunta, Ruokapalvelut: Maku & Salaattipaja 2017
  • Myllyn Paras Oy, kouluttaja 2000 – 2017
  • Vihdin kunta ateria- ja puhdistuspalvelut – Esillelaittopaja 2014-2015
  • Jollas Instituutti, makutarinakouluttaja eri valmennuksissa 2010-2014
  • Kainuun Etu Oy / Herkut Helsinkiin -hanke, tuotekehityskoulutus kainuulaisille elintarvikeyrityksille 2013
  • HUS Ravioli Palvelukipinä -koulutuspäivät kahteentoista keittiöön 2012
  • Antell-Catering Oy Viettelevät Vitriinit koulutukset 2011
  • Arctia Event Oy, Jäämurtajien Sisu ja Urho tuoteideointi ja koulutus 2011
  • Antell-Catering Oy Tilaustarjoilun Ideapäivät 2011
  • Sodexo Oy Hurmaava Lounas! -koulutukset 2010-2011
  • Unilever Foodsolutions Buffet on the Road, luennoitsija 2009, 2010 ja 2011
  • Juhlabuffetin Maku&Ilme 2009- kurssi, Kanresta Oy:n henkilökunnalle
  • SIS. Deli & Cafen tuotevalikoimasuunnittelu 2008
  • Suussa Sulavaa Hämeestä ruuankehittämishanke 2000–2003: ProAgria Hämeen Maaseutukeskuksen Suussa Sulavaa Hämeessä ruokapalveluyrittäjien koulutus-
    ja tuotekehitystehtäviä alueen ruuankehittämishankkeen toimeksiannosta.
  • Välimeren Herkut! –kurssi, järjestäjinä Aromi- lehti, Myllyn Paras Oy Pakasteet
    ja Heinon Tukku Oy
  • Salaattipöydästä Haluttava Houkutus- valmennus, Eurest Finland
  • Osuusruokala Ylensyöjät, ILMETTÄ! Lounasruokatuotteisiin -kurssi
  • Hyvää Leipä Päivää! Toivottaa Fazer Leipurit- kurssi
  • Aromi-lehden Ideoita Talven Juhliin! -kattausseminaari
  • Kotimaisten Kasvikset ry:n Johan Soppa Syntyi -luentokiertue
  • Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Anna AitoAromi Asiakkaalle!- kurssi